Hasznosságok

Így tevődnek össze a reluxaárak

Szeretnéd tudni a reluxaárakat? Ha magának a kinézett terméknek az oldalára mész, akkor ott megtalálod pontosan. De azért először olvasd el ezt a cikket, mert fontos és hasznos információkat tudhatsz meg belőle! Többek között azt is, hogy egyáltalán erre van-e szükséged. Vagy hogy hogyan kalkulálj árat. Lássuk!

 

Biztos, hogy reluxára van szükséged?

 

Azt bizonyára tudod, hogy többféle árnyékoló létezik, melyeket tőlünk, innen a webáruházunkból is megrendelhetsz. De azt tudod-e, hogy melyiket mikor érdemes választani? Hogy melyiknek milyen előnyei (és esetleges hátrányai) vannak? Megnézted ezeket, és biztos vagy benne, hogy a reluxát szeretnéd?

 

Ha szeretnéd átnézni, hogy melyik típust mikor érdemes választani, akkor olvasd el az árnyékolókról szóló cikkünket. A lényeg, hogy olyan típust válassz, ami a te igényeidnek maximálisan megfelel. Több típus van, eltérő előnyökkel, így bizonyára találsz olyat, ami számodra a legjobb választás.

 

Mit is tud a reluxa, és kinek jó?

 

Ez egy beltéri árnyékoló, mely segítségével a nap bármely szakában megteremtheted az ideális fényviszonyokat. A reluxát előszeretettel használják irodákban is, kisebb és nagyobb üvegfelületeken, ha szeretnének elválasztani egymástól két helyiséget. De otthoni használatra is alkalmas, sőt igazán kedvelt, bár ekkor a kültéri fények megszűrésére alkalmazzák.

 

Mivel beltéren van, így nem koszolódik a külső szennyeződések által, mint pl. egy redőny. Azoknak ajánlott főleg, akik nem szeretik a vaksötétet, de nagyon szeretnék leheletfinoman beállítani a beszűrődő fény mennyiségét. Továbbá azoknak is érdemes ezt választani, akik egyfajta dekorációs elemként is tekintenek rá. Reluxák széles választékát találod kínálatunkban, számos színben, ráadásul még méretre is szabjuk neked. Így érdemes szétnézned a kínálatunkban!

 

A működése nagyon egyszerű. A zsinór segítségével tudod felhúzni, rögzíteni, illetve leengedni is. A reluxapálca forgatásával pedig a lamellákat állíthatod, így szabályozva a bejutó fény mennyiségét.

 

Hogyan alakulnak a reluxaárak?

 

Nincs nehéz dolgod, ugyanis minden általunk forgalmazott reluxát méretre legyártunk neked. Tehát amit tudnod kell, az a pontos méret, melyet minden egyes rendelt termék esetén meg kell adnod. Emellett be kell állítanod azt is, hogy feszített vagy feszítetlen legyen. Feszített esetén rögzíthető lesz alul, hogy ne álljon el az üvegfelülettől. Meg kell adnod, hogy a kezelő (a zsinór és a pálca) jobb vagy bal oldalon legyen-e. Továbbá a színek közül is a termékoldalon kell választanod, ahol a többi fenti adatot is megadod. 

 

Ha mindezzel megvagy, akkor tudni fogod az árat is. Alapvetően egy négyzetméterárat fogsz látni a webáruházunkban, melyet beszoroz a rendszer az általad megadott méret alapján kalkulált felület nagyságával. Például ha te egy 200 cm széles és 100 cm magas ablakra kérsz egy reluxát, akkor az 2 négyzetméter lesz. Így ha egy négyzetméter ára pl. 12.500 Ft, akkor a fenti esetben a 2 négyzetméteres 25.000 Ft-ba fog kerülni.

 

Ehhez már csak az jöhet hozzá, ha a fenti opciók közül feszített típust rendelsz. Vagy egyes típusok esetén a kezelő hosszának növelésével nőhet az ár. De ezek már csak pár száz forinttal növelik meg a végösszeget, szóval nem jelentős tételek.

 

Nem is olyan nehéz, igaz?

 

Reméljük így leírva most már érthető, hogy jön ki egy méretre gyártott reluxa ára. Ha viszont mégsem, vagy bármi más kérdés lenne az árnyékolókkal kapcsolatban, keress minket elérhetőségeinken, és segítünk.