Hasznosságok

Válassz fényzáró rolót a tetőtéri ablakra!

Egy tetőtéri ablak valóban kihívást jelent árnyékolás szempontjából, a fényzáró roló azonban tökéletes választás, amely esztétikus és praktikus is. Remek dekorációs elem mindemellett, és a fényzáró vagy akár a hővédő funkciót is maradéktalanul ellátja. 

 

Tetőtéri árnyékolás 

 

Ha a tavaszi hangulat és az egyre több melegséget árasztó napfény beengedése a cél otthonunkba, mindazonáltal, hogy fényzáró is legyen, ha kell, webáruházunk kínálatában érdemes a belső árnyékolók között körülnézni. 

 

A tetőtéri lakás vagy szoba árnyékolása okozza legtöbbször a valódi kihívást, hiszen itt egy hagyományos függöny nem állja meg a helyét, teljesen más elvárásokkal indulunk neki elmélyülni a beltéri árnyékolás világában. 

 

A függönyön kívül is létezik különféle megoldás, amelyek közül egy modern otthon kialakításánál igen nagy népszerűségnek örvend a roló. A fényzáró roló rendkívül praktikus és stílusos, óriási a színválaszték, teljesen egyénre és igényre szabható, egy tetőtéri felhasználáshoz gyakorlatilag tökéletes választás. 

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

 

A tetőtéri ablakokat sokan szeretik, és bizony rengetegen vannak, akik az ellenérveket sorakoztatják fel szépen sorban. A roletta, roló, beltéri textilárnyékolók széles választékát közelebbről megismerve webáruházunkban azonban több ezek közül könnyen eloszlatható. Hihetetlenül hangulatos tud lenni, érdemes megtapasztalni, milyen vele élni!

 

Csupán a döntés, hogy melyik lesz számunkra a megfelelő, egy kisebb fejtörést okozhat. Nyilván a legoptimálisabb megoldást keressük, a lehető legjobbat szeretnénk választani, hiszen nem cserélünk hetente, de még havonta sem árnyékolót az otthonunk egyik helyiségében sem. Macerásnak ugyan nem nevezhetünk egy rolócserét például, mégis azért hosszabb távra szokás tervezni. 

 

A tetőtéri árnyékoláshoz, egy megfelelő fényzáró roló kiválasztásához mindenekelőtt két alapvető kérdés megválaszolása szükséges. Egyrészt milyen helyiségben szeretnénk elhelyezni és milyen igényeknek kell megfelelnie, másrészt pedig milyen stílusban és színben mutatna jól, milyen harmonizálna a szoba berendezésével, hangulatvilágával. 

 

Ezt követően jöhet az ablak pontos paramétereinek megismerése, amelyet az ablakkereten található típus- és méretazonosító alapján tudunk meghatározni. Így fogjuk biztosan a megfelelő darabot vásárolni, és majd a felszerelésével sem lesznek problémáink. 

 

Fényzáró rolót minden ablakra! 

 

A fényzáró roló mindenütt praktikus és könnyen kezelhető megoldás, bármilyen ablakra vagy akár térelválasztóként ideális. Mint a Mini roló Gardinia Thermo almazöld termék is mutatja, mesés színárnyalatok közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt, amely a tetőablakon nincs útban, és nem is porosodik gyorsan. 

 

A varázslatos hangulat mellett sokoldalúan használhatók egy kis kreativitással a lakberendezésben, ahogy a belső árnyékolásban több funkciót is betölthetnek. Ezek a fényzáró rolók a fényzáró tulajdonságuk mellett alupigmentált textilanyagból készülnek és hővédők. 

 

A rögzítésük rendkívül egyszerű, nincs szükség fúrásra és nagyobb barkácsolásra. Gyöngyláncos mozgatással manuálisan állítható, hogy mekkora fény jusson be a helyiségbe. Különböző méretekben vásárolható, így akár egyéni igényeinknek megfelelően alakíthatjuk őket otthon. 

 

Tetőtérbe egyszerűen nincs is jobb választás, emellett pedig minden ablakra ajánlott és érdemes ennek a belső árnyékolónak a megfontolása!