Napvitorla

Napvitorla

A legtöbben szeretjük a nyarat, de azért egy napvitorla árnyékában csak jobb, mint órákig kint feküdni a tűző napon. Márpedig ez az árnyékoló megoldás egyre elterjedtebb, egyre keresettebb, mert sok esetben épp ez a tökéletes megoldás a napsugárzás ellen.

Modern megjelenés, könnyű felszerelhetőség, tartósság és számos variálási lehetőség jellemzi. Kiváló választás bárki számára, aki szeretné megóvni magát és családját a közvetlen (hosszú távon káros) napsugaraktól. Válassza Ön is a napvitorláinkat, és élvezze ki a nyári napokat egy biztonságos és árnyékos helyen.


Bizonyára Ön is előrelátó, és szeretne felkészülni a tűző napsütésre, mely perzseli a bőrünket a nyári kánikulában. Védekezhet ez ellen magas UV védettséget biztosító naptejekkel, vagy kereshet egy árnyékosabb helyet. Ami ráadásul még arra is kiváló, hogy a szemét is megvédje az erős napsütéstől pl. egy könyv olvasása közben.

 

Jó helyen jár, ha szeretne egy igazán modern árnyékolót az udvarába vagy a teraszára. Válassza napvitorláinkat, és élvezze a nyarat gondtalanul. Lehet, hogy eddig azt hitte, hogy csak párkányokkal, redőnyökkel, szúnyoghálókkal és belső árnyékolókkal foglalkozunk. Most már viszont tudja, hogy még az egyéb termékek kategóriánk is milyen kiváló termékeket rejt.

 

Napvitorlákat a teraszra!

 

Az egyik legkedveltebb árnyékolási megoldást előszeretettel használják teraszok esetén is. Ennek több oka is van. Egyrészt nagyon modern megjelenést biztosít, de fontos tényező az is, hogy sokkal olcsóbb megoldás, mint egy teraszfedés elkészítése. És nem hátrány az sem, hogy gyakorlatilag bármikor lebontható, amikor már nincs rá szükségünk. Ha Ön sem kíván nagy munkálatokba belefogni, de szeretné árnyékolni teraszát, megtalálta a legmegfelelőbb megoldást. Modern, szép, költséghatékony, és bármikor lebontható.

 

A pihenősarok árnyékolása

 

Mindenkinek szüksége van néha egy kis pihenésre. Nincs is jobb annál, mint a saját udvarunk adta nyugalomban a pihenő sarkunkban elszenderedni. Viszont ahhoz, hogy ezt biztonságosan meg tudjuk tenni a legerősebb napsütésben is, szükségünk lesz valamilyen árnyékolásra. Erre nyújtanak kiváló megoldást a napvitorláink. Kiváló megoldást jelentenek, ugyanis ezeket akár még a fákhoz is rögzítheti, ráadásul könnyen és gyorsan fel tudja szerelni őket.

 

Fontos a megfelelő rögzítés

 

Bár megoldható a fákhoz való rögzítés is, ezt azért inkább végső megoldásként ajánlanánk. Ha Önnek fontos a biztonság (és miért ne lenne az), akkor inkább egy napvitorlatartó acélhoz rögzítse az új árnyékolóját. A könnyű és tartós rögzítésért minden sarkán rozsdaálló anyagból készült rögzítőgyűrűvel van ellátva.

 

Melyik szín és melyik méret legyen?

 

A választék többféle méretből és többféle alakból áll. Az utóbbi, azaz az alak lehet négyzetes vagy háromszög is akár. Ez utóbbi az elterjedtebb, talán főleg a modernebb megjelenése miatt. A méreteket tekintve vannak 3,6 méteresek és 5 méteresek is. Ebből is láthatja, hogy már egyetlen napvitorla is nagy felület árnyékolására alkalmas. De kombinálva többet, valóban egész nagy teraszok árnyékolása is megoldható velük.

 

Karbantartás

 

Ahogy már olvashatta is, könnyen fel- és leszerelhetőek ezek az árnyékolók. Ez pedig jól jön akkor, ha egy komolyabb vihar közeledik. Bár jól állják a szelet, elővigyázatosságból nem árt levenni, és csak a viharos időt követően visszatenni a helyére. Továbbá érdemes télen is figyelni rá, hogy bár fent maradhat, de takarítsa le róla a fennakadt havat. Ez megnöveli az élettartamát.