Sávroló (GARDINIA) - dobozolt, fix méretes termék

Sávroló (Gardina) - dobozolt, fix méretes termék

 

Az árnyékolás mindig és minden otthonban fontos, de abban talán egyetértünk, hogy nyáron különösen nagy szerepet kap. A beltér a 40 fokos hőségben könnyen felmelegszik, ha nem választunk megfelelő árnyékolástechnikai eszközt. Webáruházunk sávroló (Gardina) - dobozolt, fix méretes termék kategóriáján belül mindenki megtalálja az otthonába illő megoldásokat. 

 

Amennyiben szeretné Ön is stílusosan, ugyanakkor hatékonyan megoldani az árnyékolást, akkor tartson velem, hiszen kínálatunk sok hasznos megoldást rejt!


Az árnyékolás több szempontból is fontos. Egyrészt megakadályozza a belátást, másrészt a tűző nappal és a felmelegedett légtérrel szemben is védekezhetünk. Nem mindegy azonban, hogy milyen árnyékolót választunk, hiszen számos darab képes biztosítani a privát szférát és a kellemes hangulatot. Unja a régimódi megoldásokat, és szeretne letisztult hatást keltő árnyékolót beszerezni?

 

Beltéri rolettáink, rolóink között számos praktikus darab akad, amelyek mindegyikének megvannak a maguk használati előnyei. A vásárlás előtt viszont mindenképpen mélyüljön el igényeiben, legyen biztos abban, amit akar, illetve érdemes az ablak környékét is szemügyre venni!

 

A következő pár sorban mi most a sávrolóval fogunk megismerkedni, pontosabban fogalmazva, azt is megtudhatja, hogy mitől olyan jó ilyen árnyékolóval büszkélkedni! Tartson velem bátran Ön is!

 

Miért használjunk sávrolót?

 

Ez a sok “Miért” csak úgy visszhangzik a fejünkben, ami nem is olyan meglepő, tekintve, hogy mindenki a lehető legjobb megoldás mellett szeretne dönteni. Éppen emiatt lett olyan széles a kínálatunk, hogy ne legyen olyan ember a világon, aki ne találja meg a tökéletes árnyékolót. 

 

Amint elmélyül a kínálatban, észre fogja venni, hogy még a rolóknak is többféle változata létezik, s valószínűleg már Ön is eljutott a sávrolóig. Na de mitől olyan egyedi és tökéletes a sávroló? A válasz egyszerű.

 

A sávroló hasonlít az egyszerű rolóhoz, a különbség csupán az anyagból adódik. A sávrolóban ugyanis áttetsző, sűrű szövésű textilcsíkokat találunk, és pont ez adja a különlegességét. Akadnak közöttük tokozott, illetve tok nélküli darabok is, s az előbb említett tokja szinte bármilyen árnyalatú lehet. 

 

A sávrolónak hála kényelmessé tehető az árnyékolástechnika, hiszen gyakorlatilag nekünk nem sok dolgunk van velük. Jól megteremthető segítségével a privát szféra, így elrejthető lakásunk a kíváncsi szemek elől. 

 

Sávroló (Gardina) - dobozolt, fix méretes termék a háznál

 

Különleges, fix méretes sávrolóink további előnye, hogy jó alkalmazhatók a fényáteresztő, illetve a sötétítőfüggönyök kombinációja helyett, mivel gyakorlatilag mindkét függönytípus pozitív hozadékai egyesülnek benne. 

 

Az egymás mögött futó textilcsíkoknak köszönhetően könnyen szabályozható a beáramló fény mértéke. Az áteresztett fény mennyiségét pedig egy gyöngylánccal tudjuk szabályozni. Lehetne ennél egyszerűbb az árnyékolás? 

 

A sávrolóval tehát biztosan komfortos lesz az árnyékolás és az elegáns, letisztult küllemről sem kell lemondanunk. Amennyiben Ön is szeretné mindezt átélni, akkor keresse kínálatunkat, válassza ki az ideális árnyékolót, majd helyezze a “Kosárba”! Ezután csupán néhány napot kell várnia, és hamarosan megérkezik az ajtajába a termék.