Habosított ablakpárkány (szögletes)

Habosított műanyag ablakpárkány, fehér színben. 

Vastagsága 9 mm. 

 

Választható méretek: 

 

150 mm

200 mm

250 mm

300 mm

400 mm

Az ablakpárkányokat méretre vágva szállítjuk. 

Méretre vágás díjmentes!

 Szélességi méretcsökkentés felára: 300,-Ft/fm.

Ezt a típust nem tartjuk raktáron, kizárólag előrendeléssel tudjuk szállítani. 

Aktuális szállítási időről a főoldalon tájékozódhat. 

 

Ebben a kategóriában a habosított, szögletes ablakpárkányainkat találja. Kiváló hőszigetelő tulajdonsággal, strapabíró kialakítással bíró termékeink kiváló választást jelentenek bárki számára, aki időjárásálló kültéri párkányt keres. Minden itt található termékünk fehér színű, anyagában színezett, UV-álló és bírja az időjárás viszontagságait! Ezért is olyan kedveltek.

 

Teljesen személyre szabottan, a megadott egyedi méretek alapján gyártjuk le a választott termékeket. Így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkednek majd a helyükre.


A kínálatunkban megtalálja a legkiválóbb ablakpárkányokat, legyen szó akár műanyag, akár alumínium alapanyagból készültről. Kültéri és beltéri alkalmazásra való típusok közül is választhat a webáruházunkban. Természetesen minden szükséges kiegészítőt, így a végzárakat, takaróprofilokat, szilikont és párkányrögzítő ragasztót is megtalál nálunk. Fehér, famintás vagy antracit? Válasszon kedvére és ízlésének megfelelőt!

 

Miért érdemes műanyag ablakpárkányt választani?

 

Számos oka lehet annak, hogy valaki emellett teszi le a voksát. Az egyik az mindenképp a kedvező ára. Továbbá az is, hogy kiváló hőszigetelő tulajdonsággal bír, mely szintén igen fontos. Az már csak hab a tortán, hogy nagyon könnyen letakarítható a felülete.

 

Kétféle funkciót is ellátnak ezek az ablakpárkányok. Egyrészt védik a falat, hogy nehogy víz kerüljön bele. Másrészt pedig igyekeznek benn tartani a lehető legtöbb meleget a nyílászárónk alatt. Ahhoz, hogy mindkettőt a lehető legjobb minőségben tudja biztosítani, válassza a műanyag habosított ablakpárkányainkat!

 

A habosított, szögletes ablakpárkány választható méretei

 

Minden itt található termékünk egységesen 9 mm vastag. Azonban a további méreteit Ön határozhatja meg. Így az igényeinek legmegfelelőbb, tökéletesen illeszkedő párkányokkal lesz gazdagabb.

 

A kínálatunkban megtalálja a 150, 200, 250, 300 és a 400 milliméteres szélességűt (mélységűt). De ez nem azt jelenti, hogy ne rendelhetne például 350 mm-eset!

 

Amikor belemegy a kiválasztott mélységű párkányba, akkor a jobb oldalon meg tudja adni a pontos paramétereket. Itt választhatja azt, hogy méretcsökkentést kér-e vagy sem. Ha kér, akkor 5 mm-enként tudja megadni, hogy pontosan mekkorára van szüksége. Ugyanitt a pontos hosszúságot is megadhatja, mely alapján méretre vágva fogjuk Önnek elkészíteni a rendelt termékeit. Egyúttal mennyiségi adatot is beírhat. Ez akkor jön jól, ha azonos méretekkel rendelkező párkányból szeretne többet rendelni.

 

Miután megadott minden adatot, nyomja meg a “kosárba” feliratú gombot, ér máris a kosarába helyezte a megadott paraméterrel rendelkező termékeket.

 

Raktárkészlet

 

Fontos információ még, hogy bár nagy raktárkészlettel rendelkezünk, nem biztos, hogy minden termékre igaz ez. Épp ezért ha nagyon sürgős, és már tegnapra is késő lenne, akkor érdemes velünk rendelés előtt egyeztetni.

 

Ügyfélszolgálatunkat elérheti telefonon, vagy akár e-mailben is. Kollégáink állnak rendelkezésére, és a lehető leggyorsabban megválaszolják minden kérdését.

 

Ne feledkezzen meg a kiegészítőkről sem!

 

Szintén ebben a kategóriában találja a habosított műanyag ablakpárkányokhoz illeszkedő végzáró profilokat. Emellett a webáruházunk más kategóriáiból érdemes még beszereznie a párkányrögzítő ragasztóhabot, valamint a vízszigetelés maximalizálásért felelős szilikonhabot is.

 

Ha mindent megvett, jöhet is a beépítés. Ügyeljen a szakszerűségre, és sokáig élvezheti majd az előnyeit!