Műanyag párkány, kültéri/beltéri


Az ablakpárkányokat méretre vágva szállítjuk. 

Méretre vágás díjmentes!

 Szélességi méretcsökkentés felára: 300,-Ft/fm.

 Raktárkészlettel rendelkezünk, de előfordulhat átmeneti készlethiány bizonyos típusokból a rendelési mennyiségektől függően.

Ezért kérjük, hogy érdeklődjenek telefonon, vagy email-ben a készletről és a beszerzési időről.

Kültéri műanyag ablakpárkányok előnyei

 

A kültéri ablakpárkányok elsődleges védelmi funkciót látnak el a ház állapotának megőrzésének szempontjából, azonban a mai elvárásoknak és a modern gyártótechnológiáknak köszönhetően már az esztétikai igényeknek is eleget kell tenni. A műanyag nyílászárók napjainkban, széles körben óriási népszerűségnek örvendenek a kedvező tulajdonságaiknak köszönhetően, melyek már az ablakpárkányok esetében is megvalósulnak:

 

  • A műanyag kültéri ablakpárkányok nem deformálódnak, hosszú távon is megőrzik állapotukat és minőségüket, karcmentes és törhetetlen felületet biztosítanak.
  • Minden időjárási viszontagságnak tökéletesen ellenállnak, ezáltal kitűnően funkcionálnak kültéren, mivel jó hő- és fényállóak, a nedvesség nem okoz károkat hosszú távon sem.
  • Könnyedén szerelhetőek, nem igényelnek bonyolult munkafolyamatokat.
  • Könnyen tisztíthatóak, valamint a mai modern design elvárásoknak maximálisan megfelelnek letisztult és dekoratív megjelenésükkel.
  • Kedvező árfekvéssel rendelkeznek.

 

Cégünk kiváló minőségű kültéri műanyag ablakpárkányokat kínál ügyfelei számára különböző kivitelekben, ezáltal mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő megoldást. Tekintse meg ablakpárkány kínálatunkat, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!