Hasznosságok

Miért és kinek jó választás a Gardinia sávroló?

Ha épp árnyékolót keresel, akkor bizonyára össze fogsz futni a Gardinia sávrolóval. Ez egy sokak által kedvelt belső árnyékoló, melyet könnyű felszerelni, könnyen tisztítható, esetleg cserélhető, és még designos is. Számos jó tulajdonsággal rendelkezik tehát, amiért érdemes ezeket a sávrolókat választani. De nézzük ezt meg egy kicsit közelebbről is.

 

Mit érdemes tudni a Gardinia márkáról?

 

A Gardinia egy német, minőségi márka, mely nagyon hosszú múlttal, rengeteg tapasztalattal rendelkezik az árnyékolók piacán. Már az 1950-es alapításuk óta foglalkoznak a területtel. Mottójuk: “jó ötletek az ablakokhoz”. És azóta is tartják magukat ehhez, csak már 500 fő feletti alkalmazotti létszámmal, immár nagyüzemben készítik az árnyékolókat. Ügyelve arra, hogy megtartsák az innovatív, bátor, modern és szenvedélyes alkotói ösztöneiket. Ezért ajánljuk figyelmedbe a webáruházunkban kapható Gardinia sávrolókat is!

 

Biztos Gardinia sávroló kell nekem?

 

Erre csak te fogod tudni a választ, de persze segítünk neked eldönteni. Annyi a dolgod, hogy az igényeidnek legmegfelelőbb sötétítőt válaszd az otthonodba. Ez pedig csak akkor lesz egyszerű, ha tudod, mire van szükséged, és ismered a lehetőségeket. Először is érdemes tudni, hogy vannak külső és belső árnyékolók. 

 

A kültéri árnyékolók

 

A külső árnyékolók a redőnyök, melyek akár tökéletes sötétítést is jelentenek, számos extra lehetőséggel. Ilyen például az, hogy ezek automatizálhatóak is, vagy az a tény, hogy nem csak a fénytől óvnak.

 

Kiváló választást jelentenek a webáruházunkban kapható redőnyök, ha hővédelmet és hangszigetelő hatást is szeretnél az árnyékolás mellé. De számolnod kell azzal is, hogy ha beépíted és gond van vele, akkor ki kell bontani, és akár újra is kell szigetelni az adott területet. Vagy azt, hogy ezek könnyebben koszolódnak, több szennyeződés éri őket.

 

A beltéri árnyékolók

 

A kültérihez hasonlóan megvannak a beltéri árnyékolóknál is az előnyök, hátrányok. Könnyen felszerelhetőek, könnyen tisztíthatóak, cserélhetőek, és még hővédelemmel ellátottakat is találsz a kínálatunkban. Emellett sokan a design, a beltér feldobása miatt választják őket előszeretettel. Ellenben nem biztosítanak olyan, közel 100%-os sötétítő hatást, mint egy kültéri redőny.

 

Ezért válaszd a Gardinia sávrolókat

 

Ha a fentieket végigolvastad, máris körvonalazódhat benned, hogy merre indulj el, igaz? Máris sejted, hogy a te igényeidnek mely típusú árnyékolók lehetnek a legjobbak, igaz? Ha így van, akkor ez nagyszerű, mert könnyebb lesz a döntés.

 

A Gardinia sávrolókat akkor érdemes választanod, ha a beltéri sötétítő megoldások állnak közelebb az igényeidhez. Ha könnyen felszerelhető, jól hozzáférhető belső árnyékolókat szeretnél, akkor válaszd ezt a megoldást. A sávrolókat könnyű takarítani, tisztán tartani, ami szintén nem egy hátrány. Gondolj csak bele, hogy egy emeleti ablakra szerelt külső árnyékolóhoz mind takarítás, mind javítás esetén elég nehézkes a hozzáférés.

 

Akkor is érdemes ezt választani, ha nem akarod, hogy teljesen sötét legyen a lakásban, ellenben imádod a hangulatos fényeket. Egy sávosan erősebben és gyengébben sötétített szoba nagyon hangulatos tud lenni, sőt mondjuk ki: romantikus! Pillanatok alatt a megfelelő hangulatba kerítheted magatokat a pároddal. Na, beindult a fantáziád?

 

Ha beindítottuk, de még további segítségre lenne szükséged a választásban, keress minket nyugodtan az elérhetőségeinken.