Hasznosságok

Védelem a rovarok és a napfény ellen is? Ez a kombi redőny!

Egy kombi redőny számos előnnyel rendelkezik. Nem véletlen, ugyanis ötvözi mindazt, amiért a hagyományos kültéri árnyékolókat és a rovarhálókat szeretjük. Igazi kettő az egyben kombináció, melyet nem véletlen szeretnek olyan sokan. De nézzük is, hogy pontosan miről van szó, miért is ennyire jó és közkedvelt ez a megoldás.

 

Ha fontos számodra a napfény elleni védekezés

 

Nálunk itt a Redőny Diszkontnál számos megoldást találsz, amit napfény elleni védekezésre tudsz használni. Vannak kültéri és beltéri megoldásaink is, hogy mindenki megtalálja a számára legjobbat.

 

Javasoljuk, te is gondold végig, hogy milyen igényeid vannak a sötétítés tertén, és eszerint dönts. Ha például számodra az a fontos, hogy ne koszolódjon, és könnyen le tudd takarítani, akkor válassz belső árnyékolót.

 

Ha viszont a tökéletes sötétség, a napfénytől való legteljesebb védelem érdekel, akkor válassz inkább a redőnyeink közül. Ráadásul nemcsak a fény ellen, de a hideg, a meleg, sőt valamennyire a külső hanghatások ellen is véd. És ha valami nekirepülne az ablaknak, vagy odadobna valaki valamit, akkor sem sérülne az ablaküveg.

 

Ha nem bírod a rovarokat

 

Ha már felszereled a házad különböző természeti hatások elleni védelemmel, mi ide sorolnánk a rovarok házon kívül tartását is. Erre nincs is jobb megoldás, mint egy szúnyogháló. Ez ugyanis nemcsak a legyek és szúnyogok ellen véd, de távol tartja a pókokat is. Ráadásul az utóbbi évek invazív fajai ellen is hatékony, így nem jön be sem a poloska, sem a katicabogár.

 

A legjobb az benne, hogy ha minden helyiség legalább egy ablakára felhelyezünk belőle, akkor nyugodtan végezhetjük a szellőztetést is. Nem kell választanunk, hogy pl. a pára miatt kockáztatjuk meg a penészesedést, vagy a nyitott ablak miatt a rovarinváziót. Mindenképp érdemes tehát használni!

 

Kombi redőny: a tökéletes védelem!

 

Ha a fentiekből azt szűrted le, hogy neked is szükséged van külső árnyékolóra és szúnyoghálóra is, akkor jó helyen vagy! Itt a Redőny Diszkont webáruházban ugyanis a redőnyök széles választékát találod. És nem is akármilyeneket, ugyanis legyen szó akár műanyagról, akár alumíniumról, találsz közöttük kombi kivitelűt is.

 

Ez egy kettő az egyben megoldás, melynek az a lényege, hogy a redőny mellett a tokban van egy rovarháló is. Ezt egy akasztóval tudod rögzíteni lent, hogy immár ne csak a napfénytől, de a rovaroktól is védve legyen a házad.

 

Nagyon kedvelik, mert nem kell külön bajlódni a szúnyogháló felhelyezésével. De azért is, mert külön mozgatható a redőnytől, így teljesen felhúzott állapotában sem szállnak be a rovarok, bátran szellőztethetünk.

 

Akár automatizálhatod is!

 

Ha az alumínium alapanyagból készült típusok mellett teszed le a voksod, akkor nemcsak tartós, de kényelmesebb megoldást is kaphatsz. Ugyanis ezek a típusok automatizálhatóak, motorral szerelhetőek.

 

Ezzel akár távirányítóval is állíthatsz az épp aktuális állásukon. Vagy akár automatizálhatod olyan szinten, hogy a nap felkeltekor maguktól engedjék be a reggeli napsugarakat. Számos megoldás létezik, már írtunk a redőnymotorban rejlő lehetőségekről. Érdemes elolvasni, ha érdekelnek az ilyen praktikus kényelmi megoldások.

 

Ha nem tudnál választani

 

Tudjuk, valóban sok lehetőséged van a választásra. És azt is tudjuk, hogy nem egyszerű dönteni. De te tudod csak igazán, hogy mik az igényeid, hogy mit szeretnél valójában. Persze, ha tudunk, akkor segítünk mi is, keress minket bátran az elérhetőségeinken. Nekünk fontos, hogy elégedett legyél!